Tre personers resa till Kvarteret Marmen

Hej jag heter Tova, jag är 23 år och jag är intresserad i att bo i kvarteret marmen. Förut  bodde jag i Kemi i en lägenhet. Jag jobbar som en läkare och jag är mest utbildad i operationer och jag gick i universitetet i 11 år. I min förra lägenhet så hade jag en hund men den gick bort. Min familj bodde ganska nära för dem bodde i staden Rovaniemi. Jag brukade åka och hälsa på dem ganska ofta. Kemi hade ungefär 21 tusen invånare. Från Kemi och hit till lucksta är det ungefär 700 km, det var runt omkring det. På semestrarna brukar jag åka till Liseberg, Gröna Lund eller Furuvik för dem är mina favoriter. Jag brukar försöka åka alla attraktioner på en dag men jag lyckas aldrig på Liseberg. På mitt jobb får jag jobba natt väldigt ofta. Jag brukar inte få så mycket sömn och så brukar jag vara hemma på dagarna. Jag har inte så många hobbys. Mina hobbys är att kolla på Anime, läsa manga, läsa böcker och spela spel t.ex tv, dator, 3DS. Min favorithobby är att kolla på Anime. Jag kollar på Anime ganska ofta. Min nya pojkvän hade planerat att flytta in med mig och jag ville också det. Jag brukar bära sköna kläder som jag gillar. Jag vill flytta till kvarteret marmen för att jag vill upptäcka nya ställen och det blir intressant att bo på ett nytt ställe med nya grannar.

 

Hej! Jag heter Vidar.

Jag bor på en grekiska ö i staden Santorini.

i ett stort klassiskt grekiskt hus med vita väggar med blåa detaljer och platt tak med en fullkomligt fantastisk utsikt. En egen simbassäng 25 meter lång och en jacuzzi.

Det är 4 113 km till santorini med bil via E4 det tar 49 timmar.

Mitt fritidsintresse är att spela datorspel och att träna på gym.

Jag har tyckt om datorspel sen jag gick i 3an och jag har tyckt om mina muskler sen jag va liten men när jag fyllde tretton började jag att träna på gym.

På vintern är det ungefär 15 grader på dagen och på våren är det ungefär 18 grader på dagen och på sommaren är det ungefär 26 grader på dagen och på hösten är det ungefär 22 grader på dagen.

Min mamma och pappa och syster bor i Sverige i Lucksta vilket är en anledning till varför jag ska flytta till sverige och för att jag saknar den alldeles fantastiska maten. Och till bostadsrättsföreningen vill jag hemskt gärna ha fiber i min lägenhet.

 

Hej jag heter Engla jag är 20 år och jag bor i Malmö. jag har 2 lillasystrar  och 2 småbröder och mina föräldrar är död. Mitt fritisintrese är ridning och jag spelar fotboll och jag har vunnit guld i skidor. jag vill jobba i en affär .Malmö är en av Sveriges största städer och Zlatan kommer där från Malmö har också ett känt fotbollslag. Malmö ligger i Skåne.


Prenumerera på nya blogginlägg